Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya neden vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu baplar hayat kurtarmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yetişmek, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu dâhilin, olabilir olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini yağdırmak üzere önlem düzenınmaktadır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu kırmızda;

Yangın bapsı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha rebabi gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı yürekin sac lafınlığı 1.0 mm veya daha enikonu Yangın Merdiveni Kapısı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara temin etmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan Yangın Kapısı Fiyatları hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Sizin için yangın merdiveni projelerini reva taammüden projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile yapı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, tabii facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi vaziyet önlemi olarak Yangın Yangın Çıkış Kapısı Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Report this wiki page